Noutăți

Workshop-ul bunăstarea câinilor şi pisicilor

"Factorii cheie privind bunastarea cainilor si pisicilor ce se utilizeaza in activitati comerciale"
In data de 29 octombrie 2013, Presedintia lituaniana a Consiliului Uniunii Europene, in colaborare cu Eurogrupul pentru Animale, FVE si VIER PFOTEN International, a organizat un workshop referitor la factorii cheie privind bunastarea cainilor si pisicilor ce se utilizeaza in activitati comerciale.

Acest workshop a urmarit sa continue discutia privind bunastarea cainilor si pisicilor si problemele comune ale statelor membre, sa impartaseasca experiente si sa propuna posibile cai de urmat.

citește articolul


Proiect Carodog

Carodog - un instrument inovativ pentru gestionarea cunoştinţelor legate de populaţia canină, având ca rezultat deţinerea responsabilă de câini.

Website-ul Carodog - un sistem practic de informare pentru cei ce elaborează politicile, pentru medicii veterinari,  profesioniştii din domeniul juridic, oamenii de ştiinţă, pentru profesori, economişti şi oameni de afaceri, dar şi pentru crescători şi cetăţeni.

citește articolul


Uniunea Profesiilor Liberale din România

Uniunea Profesiilor Liberale din România, persoană juridică română, fără scop lucrativ, cu funcţionare autonomă este  o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinaţată la data de 11 iunie 2001, în baza Ordonanţei Guvernului nr. 26 / 2000.

UPLR reprezintă “organismul umbrelă“ al tuturor asociaţiilor profesionale care au fost de acord să intre în componenţa sa şi are ca obiectiv primordial apărarea şi promovarea intereselor fundamentale ale membrilor acestora, precum şi protejarea publicului larg prin furnizarea de servicii profesionale de înaltă calitate şi expertiză.

citește articolul