Noutăți

Decizia 511 din 04.07.2017

Referitoare la excepția de neconstituționalitate a prevederilor art. 4 lit. i) din Legea nr. 160/1998 pentru organizarea și exercitarea profesiunii de medic veterinar

Descarcă


Măsuri din PNDR 2014-2020

Măsurile din PNDR 2014-2020 prin care AFIR acordă finanțare nerambursabilă medicilor veterinari care își desfășoară activitatea în mediu rural.

Astfel, în cadrul Măsurii 6 - DEZVOLTAREA EXPLOATAȚIILOR ȘI A ÎNTREPRINDERILOR au fost identificate următoarele sub-măsuri, eligibile pentru medicii veterinari.

Descarcă


Raport de sinteză privind reuniunea Adunării Generale a FVE, Iași, 5-6 iunie

Reuniunea de primavară a Adunării Generale a FVE, din 2015, a avut loc la Iași, în Romania. Organizarea excelentă oferită de Colegiul Medicilor Veterinari din România a contribuit la o înaltă calitate a discuțiilor și rezultatelor.

Anterior reuniunii Adunarii Generale, a fost organizat de către FVE, în colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari din România un seminar interesant despre câinii fără stăpân și gestionarea populației canine. Situația actuală din România a fost prezentată de doamna C. Adina. Dl R. Laguens, de la Colegiul Medicilor Veterinari din Spania, a subliniat faptul că identificarea este crucială și că aceasta este nevoie să se efectueze împreuna cu înregistrarea. A fost prezentat documentul de poziție al FVE-FECAVA-UEVP, recent adoptat.

Descarcă