Oferte de muncă

Medic veterinar Chauny, Franța

Se caută colaborator clinică veterinară în Chauny regiunea Picardie, departamentul Aisne (Franța), localitate situată la 100 km de Paris și 50 km de alte 3 orașe importante.

Salariu de început 1800-2000 €/lună.
Pentru mai multe detalii: ghidiugeo@gmail.com


Pet Life Impex

Angajez medic veterinar licențiat, cu sau fără experiență, pentru activitate specifică unor farmacii veterinare, situate în București sector 2 și 4.

Rog CV la e-mail: pet.lifeimpex@yahoo.com


Medici veterinari Anglia

Suntem una dintre cele mai mari si de incredere companii, aflata in continua dezvoltare si perfectionare, in domeniul legislativ alimentar si agricol din Marea Britanie. Oferim oportunitati de cariera, de formare, instruire si dezvoltare profesionala medicilor veterinari dornici sa se remarce, pentru inceput, ca inspectori ai carnii (Meat Hygiene Inspectors) in diferite locatii din Scotia si Tara Galilor.

Ca MHI veti vizita abatoare si fabrici de procesare pentru a asigura respectarea standardelor de igiena si sanatate. Lucrand indeaproape cu crescatorii de animale, operatori din abatoare, medici veterinari si alti colegi, actionari ai diferitelor firme, obligatiile dumneavoastra de munca pot include:

citește articolul


Meat Hygiene Inspectors

Looking for a challenge abroad?

HallMark Veterinary and Compliance Services are currently looking for Meat Hygiene Inspectors to fill vacancies across Wales and Scotland.

citește articolul