Oferte de muncă

Medic veterinar în UK

We are looking for veterinarians to join our local Vets4Pets practices across the United Kingdom

Our offer is fantastic opportunities to progress your clinical skills while respecting you work-life balance.

citește articolul


Medic veterinar în Belgia

Clinica veterinară ANIMALIS situată în ZOTTEGEM - BELGIA caută medici veterinari motivați și entuziaști care doresc să-și extindă și mai mult cunoștințele și experienta într-o clinica de animale de companie mici, modernă, bine echipată în care calitatea și clienții-friendly este pe primul loc.

La ce ne aşteptăm?

citește articolul


Fermă de găini ouătoare, Valea Mare jud. DB

Ferma de găini ouătoare Albert din Valea Mare, județul Dâmbovița, caută medic veterinar pentru a încheia un contract de colaborare în vederea preluării postului de medic fermă găini ouătoare, cu o capacitate de 76.800 GOC în 2 hale de producție.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați pe Dl. Neagu Alexandru Florin - albertdistribution@gmail.com


Veterinary surgeon opportunities in UK

Veterinary Surgeon opportunities nationwide including Greater London, Manchester, Kent, Derbyshire, Oxfordshire, Cambridgeshire, Essex, Lincolnshire and South Yorkshire.

We're investing in building the best place to work in the veterinary industry – bring your talent to Medivet and help us build it together.

citește articolul


TB Testing - Marea Britanie

VetLine Recruitment recruteaza Medici Veterinari cu sau fara experienta pentru a lucra in ferme de bovine din Marea Britanie (program 4 zile pe saptamana) – testare TB. Avem pozitii disponibile in majoritatea zonelor din Anglia. Se ofera training complet (platit in intregime) si calificarea necesara.

Posibilitatea de a va dezvolta interesul in anumite domenii va fi incurajata și facilitata in mod pozitiv.

citește articolul