Oferte de muncă

Medic veterinar biosecuritate ferme porcine

Premium Porc Group, unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania, caută medic veterinar biosecuritate pentru ferme porcine din jud. Constanta, aflate in localitatile Fantanele (ferma scroafe cu 6.850 scroafe) si Sibioara (ferma ingrasare cu 100.000 porci la ingrasare/ an).

Scopul pozitiei este sa monitorizeze si sa se asigure ca activitatea de productie se desfasoara cu respectarea tuturor normelor si procedurilor interne de biosecuritate. Poziția presupune vizite zilnice în ferma, precum și deplasări pe teren în vederea îndeplinirii sarcinilor de lucru.

citește articolul


Medic veterinar fermă porcine

Premium Porc Group, unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania, caută medic veterinar pentru ferma de crestere si ingrasare porcine cu un efectiv de 25.000 animale aflata langa orasul Avrig, jud. Sibiu. Scopul pozitiei este să asigure desfasurarea activitatii fermei conform prevederilor sanitar-veterinar si procedurilor interne de lucru, si să urmareasca respectarea planului de biosecuritate la nivelul fermei.

Oferim pachet salarial atractiv, masina de serviciu, telefon si laptop.
In functie de locatia de domiciliu a candidatului, asiguram relocare si locuinta de serviciu.

citește articolul