Medici veterinari UK

Descrierea postului

Fiind un medic veterinar din Marea Britanie, specializat în animale de companie, candidații vor examina animalele pentru a le diagnostica problemele de sănătate și a trata animalele pentru afecțiunile lor medicale.
Candidații sunt capabili să facă îngrijirea adecvată a rănilor și știu cum să efectueze operații pe aceste animale domestice în mod independent

DESPRE ORGANIZARE

Clientul nostru este o organizație bine-cunoscută, inovatoare și globală, activă în 19 țări din Europa, cu 1500 de clinici, ce dorește animale de companie sănătoase și proprietari fericiți.
Clientul nostru oferă îngrijire de înaltă calitate, lucrând împreună, cu atenție la identitatea proprie și antreprenoriatul fiecărui angajat și locație.

APTITUDINI

Nivelul limbii engleze trebuie să fie bun, cel puțin estimat la nivelul B2. Un program de suport IELTS este în vigoare pentru ei. Este un plus dacă candidații au urmat studiile în limba engleză.
Fiecare candidat trebuie să aibă permis de conducere categoria B.

Despre dvs.

- Trebuie să aveți o diplomă universitară de licență în medicină veterinară, sau chirurgie, obținută într-o universitates aprobată EAEVE. (pentru Romania sunt Universitati in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi)
– Aveți o cunoaștere bună a limbii engleze, cel puțin estimată la nivelul B2
-Aveți minim 1 an experiență ca medic veterinar, doriți să lucrați cât mai independent posibil și să luați decizii clinice pe cont propriu
- Aveți cunoștințe profesionale suficiente și adecvate atât cu privire la aspectele clinice, cât și cele chirurgicale ale postului și sunteți capabil să le aplicați în consecință
-Aveți suficiente competențe soft care sunt relevante în sectorul veterinar
- puteți aplica daca sunteți proaspat absolvent, veți fi inscris intr-un program de formare de 1 an, sub supravegherea unui veterinar senior.
-Aveți o motivație și competențe interculturale mai mult decât suficiente pentru a te putea integra cu succes în Marea Britanie
- Sunteți dispus să lucrați și să vă dezvoltați în Marea Britanie pentru minim 3 ani
- Trebuie sa aveți permis de conducere.

Beneficii

Câștiguri în lire sterline: (1 GBP = 1.165 EUR)
Salariu: începând cu 40.000 GBP brut/an

Veți primi și

- un buget de 5.000 lire sterline pentru costurile de relocare
- un buget de 2,5k GBP pentru o viză de muncă
- un pachet de cursuri de limba engleză cu bonus (- lecții de engleză de până la 2000 GBP pentru a vă pregăti pentru testul IELTS, care este obligatoriu pentru a lucra)
- Alocație CPD pentru formare continuă de 1.250 GBP + 5 zile timp de studiu plătit pe an.
- Asigurare medicală privată.

Documente pentru aplicația dvs.

- Copie după cartea de identitate sau pașaportul UE
- Copie legalizată a diplomei
- CV
- Lista de abilități clinice completată (vă va fi dată pentru a o finaliza în a doua fază a recrutării)

Interesat?

Vă rugăm să trimiteți CV-ul la cv@brainsconsulting.ro

Mai multe informații – telefon / whatsapp: 0040-733733411, 0040-733733511

Medici Veterinari UK