Manager calitate Vaslui
Antal International recrutează pentru clientul său, companie de producție în domeniul alimentar, cu sediul în Vaslui.
Candidatul ideal:
- Absolvent studii superioare - Medicină Veterinară;
- Experiență anterioară într-o poziție similară min. 3 ani;
- Cunoștințe de operare PC (MS Office);
- Permis conducere categ.B;
- Cunoștințe de limbă engleză nivel mediu;
Foarte bune abilități de:
- planificare, organizare și control;
- coordonare echipă;
- luare decizii.
Constituie avantaj:
- experiența în ferme de creștere pui de carne;
- experiența în abatoare de păsări;
- cunoașterea legislației sanitar-veterinare.
Descriere job:
1.Coordonează activitatea sanitar-veterinară la nivelul fermelor de păsări (6 ferme)
- se asigură de emiterea și implementarea procedurilor ce țin de activitatea sanitar-veterinară;
- se asigură de menținerea măsurilor de biosecuritate în ferme;
- se asigură de monitorizarea și controlul bunăstării puilor din feme;
- se asigură de emiterea protocolului de creșterea a puilor din punct de vedere sanitar veterinar;
- se asigură de respectarea protocolului medicamentos stabilit;
- se asigură de monitorizarea stării de sănătate a efectivelor de pui prin efectuarea de examene anatomo-patologice și analize de laborator;
- se asigură de întocmirea registrelor și documentelor sanitar-veterinare în conformitate cu prevederile legale;
- după fiecare proces de creștere desfășurat emite planul de măsuri necesar remedierii problemelor identificate;
- se asigură de obținerea autorizațiilor sanitar-veterinare- dacă este cazul;
- se asigură de buna colaborare cu autoritățile sanitar-veterinare locale/regionale/naționale;
- monitorizează activitatea sanitar-veterinară;
- emite raportări lunare cu privire la stadiul de evoluție a păsărilor;
- coordonează echipa de medici veterinari de la nivelul fiecărei ferme de păsări;
- colaboreză cu managerul responsabil de gestionare fermelor de păsări.
Nr. angajati coordonati: 6 persoane
2. Coordonează activitatea igienico-sanitară
- se asigură de emiterea și implementarea procedurilor ce țin de activitatea igienico-sanitară desfășurată la nivelul organizației;
- se asigură de verificarea permanentă a operațiunilor de igienizare desfășurate în cadrul organizatiei prin prelevarea testelor de sanitație;
- se asigură de emiterea și implementarea corespunzătoare a programelor anuale de igienizare a spațiilor organizației;
- coordonează echipa ce răspunde de activitatea igienico- sanitară;
- monitorizează activitatea igienico-sanitară;
- emite lunar raportări cu privire la activitatea igienico-sanitară;
Nr. angajati coordonati: 8 persoane
3. Coordonează activitatea de calitatea și siguranța a alimentelor
- se asigură de emiterea și implementarea procedurilor de lucru ce țin de calitatea și siguranța alimentelor;
- se asigură de verificarea:
- punctelor de control și punctelor critice de control;
- materiilor prime și materialelor auxiliare;
- înregistrarilor din fișele întocmite de către personalul din producție;
- etichetelor produselor ce urmează a fi livrate;
- se asigură de emiterea certificatelor de calitate și conformitate necesare efectuării transportului de de produse;
- se asigură de menținerea relației cu autoritățile - ANSVA;
- gestionează reclamațiile venite din partea clienților;
- coordonează echipa de medici veterinari și tehnicieni calitate din producție;
- monitorizează activitatea desfășurată în producție din punctul de vedere a calității și siguranței alimentelor din faza de aprovizionare și până la livrare;
Nr. angajati coordonati: 7 persoane
4. Emite și gestionează bugetul departamentului de calitate.
Important: Persoane coordonate în mod direct: 4
Puteti trimite CV-ul la adresa elena.buta@antal.com sau pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0757 415 591.